נפיחות בשוק במהלך מאמץ

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

20/05/2011 | 15:25 | מאת: יוסי

שלום רב ד"ר, אני חייל בקרבי ומתחילת הטירונות לפני כחודשיים התחלתי במהלך הריצות להרגיש כאבים בשוק ואחרי הריצה הייתי רואה נפיחות בשוק.. (אני חושב שזה שריר..) ממש ליד עצם השוק התחילה להתנפח בלוטה שירדה לאחר מנוחה של כ20 דקות.. רציתי לשאול מה זה יכול להיות? ומה אופן הטיפול? אבקש לציין שזה קורה גם לאחר הליכה מהירה.. שעשיתי אולטרסאונד בהתחלה המאבחנת לא ראתה כלום ורק שהיא שלחה אותי לרוץ ואז לחזור אליה היא ראתה איך זה מתנפח ומתכווץ חזרה לאחר מנוחה..

25/05/2011 | 13:15 | מאת: ד"ר צבי גורן

25/05/2011 | 13:17 | מאת: ד"ר צבי גורן

יש לך קרוב לוודאי - הרניה, כלומר בקע של המעטפת של השריר. בדר"כ אם אין ברירה מנתחים את זה. תופרים את הקרע. גש למרפאות חוץ של ביה"ח קרוב למקום מגוריך להתייעץ

28/05/2011 | 22:42 | מאת: יוסף

בדיקת האולטרסאונד שללה בקע.. היא יצאה תקינה! אבל עדיין רואים נפיחות, מה זה עוד יכול להיות? וגם בצילום עצמו רואים בבירור שזה מתנפח.. מה זה עוד יכול להיות אם לא בקע?

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל