שבר בפיקה

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

15/05/2011 | 09:45 | מאת: מוטי

לפני חודשיים וחצי שברתי את פיקת ברך שמאל. היתי מגובס במשך שישה שבועות ולאחר מכן עברתי ל-nee imbulezer . יומיים לאחר הוצאת הגבם אושפזתי למשך 11 ימים בגלל קריש דם ברגל(dvt).כרגע אני בטיפול של קומדין עם גרב אלסטית.. השאלה שלי היא .. האים אפשר להתחיל טפולי פיזותרפיה עםdvt .מהם ההשלכות לגבי העתיד בעקבות שבירת פיקה ואם יש החלמה מלאה של שבר בפיקה.

19/05/2011 | 17:30 | מאת: ד"ר צבי גורן

כדאי לבצע בדיקת US ביקורת לראות מה מצב הפקקת. במידה וזה בשלבי ריפויף ניתן להתחיל פיזיותרפיה. לגבי השבר, מאחר ולא ראיתי צילומי ביקורת, לא אוכל להביע דעה.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל