פיענוח mri

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

01/05/2011 | 19:34 | מאת: עליז

שלום בני עבר ניתוח של תיקון הרצועה צולבת קידמית ושיחזור המיניסקוס. הבעיה היא שערכנו בדיקת אמ. אר.אי לפני שלושה שבועות מאחר והוא התלונן על בריכת הברך.קיבלנו תשובה שהרצועה הקידמית המשוחזרת נראת רציפה. הודגם איזור בעל צפיפות נמוכה בתוך חלל על שם הופה-יכול להתאים לסימני פיברוזיס. מה המשמעות של האיבחון? ניתוח חוזר? הוא ספורטאי בן 17 וחצי ומשחק כדורגל מקצועי. הייתכן שלא יוכל לחזור לשחק?

06/05/2011 | 09:08 | מאת: ד"ר צבי גורן

נראה שהכול תקין, אולי השיקום שלו לא מספיק אינטסיבי, צריך להמשיך לעבוד על חיזוק שרירים, שיפור טווחים.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל