כאבי גב

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

13/04/2011 | 09:03 | מאת: שולמית

בעלי חזר ממשחק כדורגל עם חברים עם כאב גב בצד התחתון, לאחר מס' ימים הכאב החמיר וקשה לו לעמוד להרבה זמן ולהתכופף. חש כעין דקירות בצד. רופאת המשפחה נתנה לו ארקוקסיה 120 למשך שבועיים. בינתיים הוא לוקח את התרופה כבר 4 ימים ואין שיפור. האם אמור כבר היה להיות שיפור. הרופאה לא הפנתה אותו לאורתופד וטענה שאין צורך . כמו כן, האם ניתן לקחת משככי כאבים בנוסף לארקוקסיה במידה ויש כאב ראש?

15/04/2011 | 09:50 | מאת: ד"ר צבי גורן

תוסיפי לו כדורי אופטלגין למש"ל. במקביל שלחי אותו להיבדק, כדאי גם להתחיל פיזיותרפיה כדי לקצר את ההתקף.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל