שלום בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

10/04/2011 | 15:12 | מאת: שרית

ביעוץ כירופרקטי במרפאת כאב באכלוב נאמר לי שהאגן שלי נטוי ומסובב ושרגל שמאל קצרה בכ 3 סנטימטרים מרגל ימין, יש לי באמת תחושה של רגל ימין "נדחסת" לרצפה פיזית אני מרגישה את ההבדל, בנוסף חוסר יציבות במפרקי הסקרו איליאק האם יש לי תקווה? מה אפשר לעשות כשיש חוסר יציבות במפרקי האגן? תודה רבה

15/04/2011 | 09:31 | מאת: ד"ר צבי גורן

כמובן שאת זקוקה להגבהה ברגל הקצרה של 2 ס"מ במידה וזה אכן ההפרש. בנוסף, פיזיותרפיה - חיזוק שרירים, שיפור יציבה. בנוסף, נעלי הליכה טובות ובולמות זעזועים.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל