קרע בשריר ההמסטרינג

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

05/04/2011 | 16:49 | מאת: ניצן מירב

שלום, אובחן אצלי היום קרע בשריר ההמסטירנג 6.9 ס"מ מעל לברך עם שטף דם בתוכו. הקרע נגרם כתוצאה מאימון לא מבוקר בתחום אומניות הלחימה. אשמח לשמוע מה הטיפול המומלץ והאם יש בארץ רופאים שזה תחום ההתמחות שלהם. בתודה מראש, ניצן

05/04/2011 | 22:16 | מאת: ד"ר צבי גורן

1.חבידה אלסטית מעט לוחצת למשך 48 שעות. לאחר מכן לשחרר קצת את החבישה ( לא לחסום כלי דם ). 2. קרור מקומי על החבישה למשך 48 שעות. 3. לאחר מספר ימים, התחלה של מתיחות עדינות. 4. כעבור 7-10 ימים להוסיץ מסאג' רפואי עדין +. 5. כעבור שבועיים - פיזיותרפיה במכון. עובדים על הארכה וחיזוק.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל