rotator cuff syndrome

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

15/03/2011 | 01:12 | מאת: ofir

שלום , יש לי כאבי כתפיים כבר 6 שבועות , הרופא איבחן כדלקת ב ROTATOR CUFF , קיבלתי כדורים וזריקת סטרואידים לפני כשבוע , עדיין הכאבים קימיים ואני מאוד רוצה לחזור במהירות לחדר הכושר . הבנתי שאמורים לחזק את שרירי ה CUFF לפי האינטרנט , האם זה מוקדם מידי לחזק אותם כל עוד יש כאבים ? האם אוכל לשחק כדורסל הלא דורש ממני הרמה של משקולות כבדים (ממנה התחילה הבעיה) או בכלל , איך אוכל לזרז את תהליך ההחלמה ? האם אוכל להתאמן על קבוצת השרירים שלא מסבה לי לכאב בהפעלתה ? (יד קדמית/אחורית) או שאני מסב נזק ? תודה מראש אופיר

18/03/2011 | 10:32 | מאת: ד"ר צבי גורן

לא ציינת בן כמה אתה? בכל מקרה, אני מאשר לך לעשות כל מה שאתה רוצה וכל מה שאתה מסוגל, מבלי להגיע לטווח קצה, כלומר הכול בעדינות. תקפיד הרבה על תרגילי מתיחות.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל