מינסקוס קרוע

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

01/08/2007 | 13:17 | מאת: אורן

ד"ר שלום לאחר מיפוי עצמות אובחן אצלי קרע במיניסקוס האחורי , ונאמר ע"י אורטופד שעליי לנתח ע"מ להוציא את החלק הקרוע . שאלותיי הן : 1.מהו תהליך השיקום ? תוך כמה זמן אוכל לחזור לפעילות מלאה ? 2.אם מוציאים את החלק הקרוע לא נשאר נזק כלשהו ? 3. מה יקרה אם לא אעבור את הניתוח ? החלק יתאחה מעצמו ? 4. מהם אחוזי ההצלחה של הניתוח ? האם קיימת סבירות כלשהי שיווצר נזק אחר ? תודה מראש אורן

01/08/2007 | 23:23 | מאת: ד"ר צבי גורן

שלום אורן. קרע של מניסקוס לא מתאחה מעצמו, ולכן כדי שלא יהיה נזק נוסף ומצטבר הציעו לך לעשות ארטרוסקופיה. השיקום לאחר מכן אורך בדר"כ כחודש ימים. כמו בכל ניתוח, ניתן גם בניתוח כזה ניתן לפשל, אבל בדר"כ אחוזי ההצלחה הם גבוהים מאד.בהצלחה.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל