כאבים באזור ANT.SUP ILIAC SPINE

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

20/07/2007 | 21:34 | מאת: שי

אני בן 32 ו סובל כ- 3 חודשים מכאבים ורגישות באזור ANT.SUP ILIAC SPINE.. בבדיקת מיפוי עצמות התגלה קליטה מוגברת באזור הנ"ל. עליי לציין כי אני עוסק בפעילות ספורטיבית לאורך כל חיי (ספינינג הרמת משקולות בחדר כושר). הרופא אמר לי שלדעתו אני סובל משברי מאמץ באזור או דלקת בגידים. שאלתי היא כמה זמן לוקח להחלים משברי מאמץ או מדלקת גידים והאם אני יכול להתאמן במשקולות רק בחלק גופי העליון (ידיים, גב חזה, כתפיים). אודה על תשובתך

21/07/2007 | 01:11 | מאת: ד"ר צבי גורן

שלום שי. אני עדיין לא ראיתי שברי מאמץ באזור זה, ולכן קרוב לוודאי מדובר בדלקת של אחד או יותר מהשרירים המעוגנים באזור שציינת. מה הטיפול? להוריד מאמצים ואימונים ( פלג גוף עליון אפשר ), הרבה מתיחות וסטרצינג, מסאג' לאזור + משחה מקומית, אם צריך אז מוסיפים גם ל 10 ימים כדור נוגד דלקת. ואם כל זה לא עוזר, אז סדרת טיפולי פיזיותרפיה.

14/11/2007 | 16:42 | מאת: דנה

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל