יד ימין רדומה בבוקר

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

03/04/2007 | 08:23 | מאת: שמחי יהודית

כבר מספר חודשים כאשר אני קמה בבוקר יש מצב של חוסר תחושה באצבעות יד ימין על מנת שהיד תחזור לגמישות ,עלי לקמץ ולפתוח אגרופים עד שהדם יזרום באצבעות יש לי גם הרגשה של עיקצוצים באצבעות והם גם קצת מתנפחות בפרט האצבע"האצבע" אני סובלת מיתר לחץ דם 150-90 ואני בת 47 מטופלת בכדור 1 ביום של קרדילוק אשמח לתשובתך

03/04/2007 | 20:35 | מאת: ד"ר צבי גורן

שלום יהודית. קרוב לוודאי מדובר בתסמונת הנקראת CTS, כלומר תסמונת העצב הכלוא. מדובר בלחץ על העצב המדיאני העובר במרכז שורש כף היד. ע"מ לבדוק האם מדובר בתסמונת הזו בקשי מרופא / רופאת המשפחה בדיקה שנקראת EMG. אומנם מדובר בבדיקה לא כל כך נעימה, אך היא תוכל לאבחן האם באמת מדובר ב CTS. חג שמח.

21/04/2007 | 12:49 | מאת: קטי

אני אלרגית חזק מאוד לניקל,כרום,בשמים ועור ושאני יושנת הכי טוב לי אבל איך שאני קמה הגירודים מתחילים ונילוים אלי במשך כל היום מה לעשות?

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל