כאבים בירך עקב זריקת דיפרוספן

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

18/05/2010 | 11:13 | מאת: ליזי

שלום, אתמול בערב הייתי אצל אורתופד וקיבלתי זריקת דיפרוספן בירך השמאלית עקב כאבי רגליים מתמשכים וחשש לדלקת. היום בבוקר קמתי עם כאבים עזים הנובעים ממקום הזריקה, כך שממש קשה לי לדרוך על הרגל (היא כואבת גם בעת מנוחה). שאלתי היא - האם זו תגובה אופיינית לזריקה זו (אם כן - תןך כמה זמן הכאב עובר?) או שכדאי לגשת למוקד על מנת לבדוק שזו לא תגובה אלרגית? תודה.

18/05/2010 | 12:48 | מאת: ד"ר צבי גורן

שלום ליזי. מה דעתך להרים טלפון לרופא המטפל זה שהזריק ולשאול אותו?!

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל