שאלה לניר על מדרסים בכף הרגל

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

01/07/2019 | 06:38 | מאת: נאור

לכבוד ניר אני סובל מדורבן עקב הליכות מרובות. ראיתי שרשמת שלדעתך אין הבדל גדול בין מדרסים בהתאמה אישית למדרסים מין המדף..לאחר בדיקה שעשיתי התברר לי שיש לי "קשת" גדולה ברגל.. איך אני יכול לדעת שאני מקבל מדרסים מגבס?..קראתי על זה שהשוק הזה מאוד פרוץ...אם אעלה תמונה כאן יהיה אפשר לדעת האם המדרסים האלה מגבס?. הזמנתי מקופת חולים כללית האיש שם נתן לי לעשות מדידה על משטח כף רגל ובסוף הוא שאל אותי מה המידה שלי....

אני בחיים לא אומר דבר כזה . מדרסים במדף לא יעילים בכלל. מדרס מחייב התאמה של מעבדת הליכה חייב ניתוח ביומכניקה של הרגל במצב דינאמי וסטטי ובדיקת נשיאת משקל. מוזמן להגיע אלינו WWW.SPORTOPED.COM 03-6565290

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל