נטיה החוצה של כף הרגל דו"צ

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

19/04/2019 | 17:43 | מאת: גלי

לפורום שלום. יש לי בשתי כפות הרגליים נטייה החוצה והיום זאת כבר פעם שניה שנהרסת לי נעל, הייתכן שהנטיה יוצרת לחץ ועומס על הנעל עד כדי כך שהיא נקרעת? הקרע בנעליים זה ממש הכרית כף הרגל בצד . שאלה נוספת איך אני מטפלת בנטייה החיצונית? זה דו"צ. תודה תודה

נטייה כפי שאת מתארת נובעת מביומכניקה לא תקינה של כף הרגל וציר הגפה התחתונה . תיקון שכזה צריך להעשות ע"י מדרס נכון ולאחר בדיקת מעבדת ביומכניקה של כף הרגל והכוונתה. מוזמנת ליצור עימי קשר 0509705544 או 0722111560 או 03-6565290 ואשמח לעזור WWW.SPORTOPED.COM או פייסבוק: ספורטופד מדרסים

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל