כאב צורב בכף הרגל באזור הרפלקסולוגי של הטרפז

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

02/01/2019 | 19:54 | מאת: משה

שלום וברכה, אני בן 45 ובד"כ בריא. מזה תקופה ארוכה יש לי מעין כאב צורב בכף רגל שמאל באזור המשויך לפי הרפלקסולוגיה לאזור הטרפז (שכמות?). אני מעסה את האזור ולעיתים מרגיש ממש שמשהו זז שם... יש לי מדרסים מזה שנים רבות. מה משמעות הבעיה וממה נובעת? המון תודה

קשה לאבחן זאת כך ולכן אתה מוזמן למכונינו לבדיקת הליכה הסורקת ע"י חיישני חישה וחיישני לחץ וסריקה 3D ותרמי גם בדיקה סטטית והכי חשוב דינאמית ותביא את המדרסים ונוכל לדעת למה הכאב קיים. לתאום-0509705544,0722111560, 03-6565290

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל