דורבן - איפה לעשות גלי הלם

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

03/12/2018 | 12:32 | מאת: יוסי

שלום, דורבן כשנה.. אחרי מדרסים (עדיין) זריקות, אתופן משחה. הזריקות עזרו לחודש והכאב חזר. האם תוכל להמליץ על גלי הלם? איך יודעים איפה לעשות גלי הלם? יכול להמליץ על מכון?

לגבי גלי הלם עושים אצל ד"ר דן צין או אצל גיא תדמור. לפני גלי הלם הייתי עושה מעבדת הליכה כמו שצריך וכמובן מדרסים באיכות מתאימה . זכור לבדוק תעודה של האורתטוטיסט המטפל הנעלה רפואית/מכון לואיס מוזמן לתאם פגישת מעבדת הליכה WWW.SPORTOPED.COM 03-6565290 072-2111560

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל