שחיקת רפידות נעליים תמידית

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

03/10/2018 | 02:08 | מאת: אריאל

שלום רב, אני בן 26, פעיל גופנית, אחרי כמה חודשי פעילות עם כל נעל שהייתה לי , נוצר לי חור קרע במדרס/רפידה משחיקה באותו מקום כל פעם (בשתי ברגליים). אני חש שיש מעין בליטת עצם שם. בנוסף, יש לי מדיי פעם כאבי ברכיים. א. האם מדרס מיוחד יכול להועיל ואם כן, איזה? ב. האם כאב בברך יכול לנבוע מהלחץ שנוצר ושוחק את המדרס? תודה רבה!

לאור מה שאתה מתאר מראה שסגנון ההליכה שלכה לא תקין ואינו מפזר לחץ נכון ולכן לשאלתך האם מדרס יכול לעזור אז חד משמעית כן ואפילו מומלץ. לשאלתך השניה איזה סוג זה כבר מצריך איבחון של אורתוטיסט ופיענוח של מעבדת הליכה(מוזמן להגיע אלינו -0722111560,03-6565290) ולאחר מכן מתאימים את סוג המדרס. ולשאלה השלישית נזק ברכיים חד וחלק מושפע מהליכה לא תקינה . WWW.SPORTOPED.COM

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל