מהם הגורמים לקריסת כף הרגל?

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

13/05/2018 | 22:06 | מאת: עידן

כף הרגל שלי קורסת פנימה בזמן דריכה זה גורם לכאבים אחרי הליכות ארוכות ולצורך במדרסים. אבל זה לא תמיד היה ככה, אלא משהו שהתפתח רק בשנים האחרונות ורוב החיים שלי לא היו לי כאבי רגליים כלל. השאלה שלי היא מה הגורמים לכך שכפות רגליים של אנשים פתאום באמצע החיים מפתחות כאלו בעיות וכיצד ניתן למנוע זאת?

אכן כף רגל הקורסת פנימה גורמת לכאבים ודלקות והגורמים לכך:1-גנטיקה של הליכה 2-נעליים לא טובות לאורך זמן 3-טראומה כתוצאה מתאונה או אירוע בריאותי. אין גיל להופעת הבעיה ולכן על מנת למנוע כאב ונזק עתידי מומלץ להתאים מדרסים נכונים אצל מדרסן עם תעודות ולא פיזיותרפיסט או מוכרן. מוזמן לבדיקת מעבדת הליכה ולהתאמת מדרסים בספורטופד. 0722111560 03-6565290 0509705544

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל