כריסת כף רגל למרות מדרסים

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

06/05/2018 | 17:05 | מאת: יוסי

בני לוחם. באחד מאימוני הספורט נאמר לו ע"י מפקדיו שיש לו קריסת כף רגל פנימה ושיעשה מדרסים . העניין הוא שיש לו מדרסים ואפילו די חדשים . מה ניתן לעשות והאם זו בעייה. (הוא לא מתלונן על כאבים). מצ"ב צילום

ראשית כנראה המדרסים לא תומכים בו מספיק או שקריסת הרגל חזקה או שנוצר עומס משקל כתוצאה מציוד צבאי. אם המדרס בנוי מחומר טוב אזי אפשר לתמוך בקשת במידה והחומר הוא בסיסי כגון חומרי קופת חולים -ממליץ להחליף. מוזמנים לאבחון ויעוץ אצלנו 0509705544 0722111560 03-6565290 WWW.SPORTOPED.COM

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל