יתרונות מדרסים ביומכאניים

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

26/04/2018 | 13:48 | מאת: שי

שלום יש לי קריסה של הקשת פנימה ופלטפוס. האם מומלץ להשקיע באופן פרטי במדרסים ביו מכניים? מה היתרונות שלהם? האם הם הם באמת מחזיקים 3 שנים? מהו טווח המחירים המקובל? תודה רבה שי

ראשית צריך לאתר מהיכן הקריסה מתחילה בכף הרגל- ואכן מדרסים חצי קשיחים הם בהחלט טובים אך יש חומרים מתקדמים אחרים . אני אישית לא נתקלתי במדרס שנותן אפקט יותר משנתיים {בקרוב יעלה מחקר בנושא} ממליץ לך לבוא לבדיקה אצלנו במעבדת הליכה ונוכל להציע לך את המדרס הנכון 0722111560 036565290 0509705544 WWW.SPORTOPED.COM

29/05/2018 | 15:03 | מאת: משה

אם אכן המדרס בנוי נכון, והמידות נלקחו בשכיבה הוא יכול לתפקד גם 10 שנים, יש לי מדרס מארהב כבר 10 שנים והוא עובד נהדר.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל