הקשר ביו מדרסים לכאבי גב תחתון ודיסקים

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

06/04/2018 | 17:49 | מאת: איתן

יש לי בלטים בדיסקים גב תחתון l5 s1 l4 l5. המדרסים אמורים להיות עזר חיוני להפחתת הבעיה וכאבי הגב הנובעים מהלחץ של הבלטים. או שמדרס אורטופדי בהתאמה אישית גבס, לכפות הרגליים, אינו קשר לפתרון בעיות הכאבים בגב התחתון? בשלב זה הורדתי במשקל וכעת שוקל לעשות המדרסים חצי קשים. האם הוכח רפואית שמדרסים הם טיפול חיוני לבעית כאבי גב תחתון? תודה

מדרסים בהחלט יוכלו להקל על כאבי הגב אך לא להעלימם לחלוטין. לא בטוח שמדרסים חצי קשיחים נכונים לך- מוזמן לעשות אצלנו מעבדת הליכה ואז נוכל ליעץ על סוג המדרס- זכור תמיד לבקש תעודת הסמכה מהמדרסן שמטפל בך- פיזיוטרפיסט אינו מוסמך לעשות מדרס אלא אם עבר לימודי אורטוטיקה. לתיאום ויעוץ 0722111560 03-6565290 0509705544 WWW.SPORTOPED.COM

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל