פלטפוס, דורבן ובעיות גב

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

21/03/2018 | 10:47 | מאת: רונית

היי, בת 39. סובלת שנים מכאבי גב רציניים, בלטי סידק, הצרות תעלת עמוד שדרה מותנית. עברתי שאיבה וצריבה, לא עזר. מנסה להימנע מניתוח נוסף. עברתי את כל סוגי הטיפול האפשריים: אוסתאופת, כירופרקט, דיקור וכו וכו. בנוסף, פלטפוס, רגל שטוחה כמעט לגמריי, ובשנה האחרונה סובלת מכאבים חזקים מדורבן בכף רגל שמאל. כרגע נועלת רק נעל ספורט, כיוון שלא מסוגלת לדרוך על שום נעל אחרת. עד כמה מדרס יכול לעזור?? אני מבינה שטווח המדרסים שיש בשוק רחב מאוד, והשוק פרוץ לגמריי. איך בכלל מתאימים? איך אפשר לסמוך? ואם בכלל כדאי לתלות תקוות שזה יעזור? בנוסף, מעניין אותי כיצד אפשרי להעביר מדרס מנעל לנעל. בילדותי הלכתי תקופה עם מדרסים, שהיו מאוד מסיביים ומגושמים, להוסיף כף רגל רחבה ומידה 42 ולפעמים גם יותר, תלוי בנעל, מהר מאוד ויתרתי על העניין. רב תודות

שלום רב! צודקת מאוד לגבי השוק הפרוץ של המדרסים- מדרסנים הם מי שלמדו הנעלה רפואית באוניברסיטת תל אביב ומי שלמד אורטוטיקה ובעל תעודה של מכון לואיס. תמיד בדקי שבעל התעודה הוא זה שמטפל ולא סתם מוכר. לגבי בעיותייך כן מדרסים יכולים להקל מוזמנת להגיע למכונינו 03-6565290 נעשה מעבדת הליכה ונתאים את המדרס הרצוי . 03-6565290 072-2111560 0509705544 WWW.SPORTOPED.COM

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל