כאבים בכף הרגל בזמן הליכהה

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

02/02/2018 | 17:54 | מאת: שרה

שלום, כבר חודש וקצת שיש לי בליטה וכאב בגיד אכילס, אורתופד אמר לי שזה כנראה דלקת בגיד (למרות שאין לי נפיחות או אודם) ונתן לי בריקסין. כמה שבועות אחרי שהתחיל הכאב בגיד התחיל לי גם כאב עמום כזה בכף הרגל השניה, מקדימה בצד ימין, ממש מתחת לאצבעות הרגליים. המקום לא אדום ואין נפיחות, רק כאב בזמן ההליכה. זה נמשך כבר שבוע וחצי ומקשה עליי מאוד ללכת. יש לציין שאין כאב בעמידה, רק בהליכה. מה הפיתרון כאן? האם הברקסין יעזור גם לזה? יש משהו נוסף שאוכל לעשות? מנוחה של יומיים (שישי שבת) לא עזרה לי. יש לציין שאני צעירה (24) וללא משקל עודף. עובדת במפעל שמצריך עמידה מרובה אך לא מרימה דברים כבדים או הולכת מעבר לכמות זמן סטנדרטית. תודה רבה, ערב טוב!

שלום רב. במידה ויש דלקת כמו שתיארת מומלץ להשתמש במדרס עם הגבהה של 1 ס"מ בעקב. סביר להניח שהכאב בצד שני הוא כתוצאה מפיזור לחץ לא נכון. מוזמנת לפנות למכון ספורטופד ולתאם בדיקת מעבדת הליכה וכך נוכל לאבחן את הבעיה . 0509705544 ספורטופד ניר באבו

03/02/2018 | 15:18 | מאת: שרה

תודה רבה על התגובה. הדלקת היא כתוצאה מהליכה מרובה בנעליים חדשות במהלך טיול בחו"ל. האם עדיין רלוונטי המדרס?

03/02/2018 | 15:20 | מאת: שרה

והאם הכאב ברגל הנגדית יעבור מעצמו כשהדלקת תתרפא?

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל