קימור גדול בכפות הרגלים

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

03/01/2018 | 12:46 | מאת: אלון יוסף

אני בן 60. אני משתמש במדרסים הרבה שנים. יש לי ב-2 כפות הרגליים קימור גדול. וההליכה שלי כמו "כדורגלן" עם רגליים נוטות לצדדים החוצה. מאחר ואני גם שוקל 90 ק"ג חשוב לי מאוד בלימת הזעזועים. איזה סוג של מדרסים אתה חושב שמתאים לי? מה דעתך על מדרס לטקס? (גר בראשון לציון)

שלום רב, הינך מוזמן להגיע למכונינו שביהו לעשות מעבדתהליכה ולאחר מכן נתאים אתהמדרס הנכון לכף רגל כמו שלך המכונה פס-קאבוס(פרסת סוס בלטינית) מדרס לאטקסלא שמעתי היות ולאטקס זה חומר. במידה ותרצה לתאם בדיקה אצל גורם מוסמך צור עימנו קשר 03-6565290 יהוד 0509705544- ניר

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל