כיצד לוקחים מידה למדרסים?

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

19/12/2017 | 00:59 | מאת: עמוס

שלום. ביקרתי במכון מדרסים כלשהו ושילמתי עבור מדרסים בהתאמה אישית לפי מידה. אני יודע שנהוג לקחת מידה של כף הרגל כאשר נמצאים במצב ישיבה והרגל באוויר. אך באותו מכון לקחו ממני מידה כאשר אני עומד והרגלים דורכות על משטח והמדרסנית מסמנת בעיפרון את כף הרגל שלי. האם לגיטימי לקחת ככה מידת ולפיה להכין מדרס או שעליי לחשוד שמרמים אותי?

מדרסים נלקחים ללא נשיאת משקל או בתחבושת/כפפה גבס או בישיבה כפפה/תבנית גבס. ישנם מערכות של מדרסים שהרגל נסרק הטכנולוגית נקודות לחץ 0מחשב שעומדים עליו) אך מדרסים מסוג זה לא פותרים בעיות פתולוגיות. אצלנו בספורטופד עושים בדיקת מעבדת הליכה לאיבחון הבעיה הפתולוגית ולאחר מכן לוקחים את מידת הרגל בישיבה או סריקה . 050970554 036565290 0722111560

28/12/2017 | 18:05 | מאת: ממליצה

ממליצה בחום על ש.ש אורטופדיה אדיבים וסבלנים עזרו לי מאוד https://www.facebook.com/s.s.orthopedics/ 073-7579907

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל