ברך-(סליחה)- קצת דחוף !

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

15/08/2008 | 12:56 | מאת: אריה

שלום רב ! בן 36 - בשנת 2002 שברתי באופן די חמור את עצם הטאלוס בקרסול ימין כתוצאה מנפילה מגדר גבוהה. מאז-הרגשתי בעיות בברך ימין : נעילות אשר משוחררות במניפולציה . בבדיקות שעברתי לאחרונה - מיפוי עם ספקט-קליטת יתר פתולוגית במדור הלטרלי אחורי של הברך. רנטגן-פיקה במקומה עם זיזים זעירים,יש מוקד סקלרוטי קטן בטיביאה המקורבת המדיאלית מוקף אזור לוצנטי יותר,יתכן ומדובר באי עצם (ממצא אקראי). MRI-יש פס סיגנל מוגבר בקרן האחורית של המיניסקוס המדיאלי אך אינו מגיע לכדי קרע.יש בצקת פרה פטלרית מינימלית וכן מעט סיגנל בסיבים מקורבים של גיד הפיקה היכול להתאים לטנדינוזיס קל ללא התעבות . בימים האחרונים החלו גם כאבים קשים בברך שמאל. דוקטור יקר-מה יש לי ???????? הסבל גדול רוב תודות!!!

לקריאה נוספת והעמקה
17/08/2008 | 22:12 | מאת: ד"ר צבי גורן

שלום אריה. יש סיכוי רב שכאשר נחבלת בקרסול, ספגת גם מכה ריצינית בברך. אז יש לך כנראה קרע במניסקוס הפנימי אך שאינו מגיע למשטח המפרקי,מה שאומר שבינתיים אין צורך בארטרוסקופיה, אבל עם זה לא ישתפר אז כנראה תצטרך ניתוח. בנוסף יש לך דלקת בגיד הפיקה. בקיצור, גש למומחה ברך, תתיעץ מה עושים הלאה.

20/08/2008 | 17:56 | מאת: תהילה

שלום רב, אנו מטפלים בשיטת CRT ע"י מכשור רפואי יחודי מגרמניה, אשר מטפל במחלות מטובליות הנובעות משיבוש התקשורת הבין תאית. - יעיל גם לאחר פציעות!!! הטיפול איננו פולשני והוא מסייע לפתרון בעיות מפרקים,עמוד שידרה, גידים, שרירים, דלקות ושיקום סחוסים. ללא התערבות כירוגית, ללא תרופות, כאבים, וללא תופעות לוואי. השיטה מטפלת בחוסר איזון ומחדשת את התאים הפגומים באיזור הפגוע, אנו חווים תוצאות ריפוי מדהימות, כמו כן ניתן לראות הקלה במצב עוד מהטיפול הראשון. לצפייה באתר WWW.CRT.CO.IL ניתן ליצור קשר באימייל [email protected]

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל