דורבן בשתי הרגליים - נא עצתך

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

25/01/2017 | 09:59 | מאת: שרי

בשנים האחרונות אני סובלת מכאבים בכפות הרגליים. בחודשים האחרונים חלה החמרה שמתבטאת בעיקר אחרי מנוחה (שכיבה או ישיבה ממושכת). כפות הרגליים מרגישות נוקשות וכואבות מאוד בצעדים הראשונים. הופניתי למכון אורתופדי על מנת להתאים מדרסים. אחרי כחודשיים בהם אני משתמשת בהם, לא חלה כל הטבה. אשמח לעצתך.

ראשית מדרסים לא עושים בכל המקום אני תמיד מדגיש לראות תעודות-זה שהמכון עובד עם קופ"ח לא אומר שיש לו אורטוטיסט מוסמך. בנוסף ברגע שיש דורבן או יותר נכון דלקת פלאנטרית לפעמיים חודשיים זה עדיין לא טווח שיקום מספיק. חיביים לעשות פיזיוטרפיה והכל ביחד בטווח של חצי שנה יקל מאוד. לפעמיים גם הדלקת הפלאנטרית יוצר גם דלקת באכילס ואז זה קצת מורכב יותר ומחייב מדרס שונה. ספורטופד-ניר באבו-0509705544 או 0722111560

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל