שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

02/09/2008 | 02:55 | מאת: רז

שלום רב לך מה ההבדל בין הפרוביוטיקה לאוניה דה גאטו??? כתבתי לך פה שיש לי דלקת קלה מאוד בצד שמאל במעי הדק(כשהייתי בת 17 שתיתי 10 כדורים משלשלים כל יום במשך 7 שנים-כנראה הדלקת נגרמה לי עקב לקיחה מרובה של כדורים כימיים "לקסעדין")מחלתי איננה קרוהן,אין לי שום סממן לכך-לא חום שלשול כלום!.אפילו רמיקייד לא עזר כך שקרוהן בטוח כנראה שאין. יש לי תת ספיגה עקב הדלקת חוסר חלבון שגורם לבצקות-מה הכי טוב לקחת כדי שהדלקת תחלוף במהרה היא דלקת קלה מאוד מאוד לפי הרופאים.ונמצאת בצד שמאלשל הבטן.האם יש משהו שיכול לזרז את תהליך ההחלמה??אני סטודנטית ומאוד קשה לי אין לי זיכרון טוב מאז הדלקת,עקב הברזל.והחלבון מציק לי עקב הבצקות. האם האוניה דה גאטו תזרז מצב זה????זה ממש דחוף לי.. כרגע אני עם פרופלג'ל ,אוליגרוטיב מספר 1,ושיטקר.הרב המליץ לי להוסיף אלגלוטומיןשל חברת סולגר לרירית המכויבת... תודה רבה

רז שלום, הפרוביוטיקה אלו הם החיידקים הידידותיים לגוף, והם משמשים למניעת דלקות בדרכי השתן וכטיפול משלים לאנטיביוטיקה. האוניה דה גאטו הוא צמח הנועד לחזק את מערכת החיסון ולמניעת דלקות. לדעתי את צריכה לפנות לייעוץ נטורופטי שיתאים לך פורמולה טבעית ל

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה