גלולות ונשירה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

27/08/2008 | 08:59 | מאת: אני

אני בת 32 והפסקתי ליטול גלולות, התחילה לי נשירה (גם ככה יש לי שיער מאוד דליל), השאלה האם יש לכך קשר? אני מאוד לחוצה מזה, מדובר ביותר מחודש, האם כדאי לחזור לגלולות? תודה

שלום רב, הייתי מציע לערוך בירור ולשלול בעיות בלוטת התריס, חוסר ברזל, מגנזיאום ואבץ. אם כל התוצאות יהיו תקינות- לפנות ליעוץ של רופא עור. ניתן כמובן להוסיף לתפריט תוסף תזונה המכיל ויטמינים ומינרלים לחיזוק שורשי השיער או צמחי מרפא המחזקים את השיער, העור והציפורניים, שבוע טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה