איך להקל על כאבי גב תפוס בגלל המזגן ,,,,

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

09/07/2008 | 10:41 | מאת: שירלי

הקור החזק של המזגן במקום העבודה ,גרם לגב תפוס, ולכאבים בלתי נסבלים בגב. אשמח לקבל תגובתך, מה אתה יכול להציע להקל על המצב. תודה גל

גל שלום, הייתי ממליץ על חימום המקום התפוס על ידי משחה סינית או משחה הנקראת אמזון ג'ל אשר משחררת שרירים תפוסים, כמו כן ניתן למרוח משחת TRAUMEEL של חברת HEEL לכאבי שרירים ופרקים. המלצה נוספת לשילוב בטיפול זה לקחת טיפות הומיאופטיות של ארניקה בדילול של D6, יש לקחת 10 טיפות כל שעתיים בקצת מים ל%F

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה