חמוציות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

11/06/2008 | 21:06 | מאת: זהבית

שלום אני סובלת מדלקות חוזרות ונשנות בדרכי השתן , המליצו לי לקחת כמוסות של חמוציות הבעיה היא שהכמוסות גדולות מידי ואני לא מצליחה לבלוע אותן , שאלתי היא האם ניתן לפרק את האבקה בתוך הכמוסה ולשתות אותה עם מים ?האם זה יהיה אפקטיבי כמו לבלוע את הכמוסה בשלמותה?

זהבית שלום, בד"כ ניתן גם לפתוח את הכמוסה ולהמיס בשתייה (מים או מיץ) או לפזר במזון ולאכול. יש לשים לב להוראות השונות שעל האריזה, שכן למוצרים שונים יש הוראות שימוש שונות וישנם כאלו שאסור לפתוח או להמיס בנוזל. היית ממליץ לך לקרוא על צמח האוניה דה גאטו לטיפול ולמניעה של דלקות כרוניות בדרכי השתן באתר www.medicalherbs.co.il יש לו תוצאות מצויינות בהרבה מטופלים שלי והוא מונע חזרה של הדלקות לאורך זמן, שבת נהדרת.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה