תרופה בשם חומצה ולפרואית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

07/05/2008 | 19:32 | מאת: ס

שלום רב! אני סובלת ממיגרנה חריפה יום יומית,ניסיתי כל מיני תרופות והתרופה האחרונה ששתיתי במשך 3 שנים 2 כפות ביום היא דפלפט,סבלתי מנשירה איומה ,רעד בידיים אך הרפא התעלם מהטענות שלי ואמר לי להמשיך.אני בת 41 ולפני כ7 חודשים פשוט נעלם לי המחזור.ברצוני לדעת האים זה משפיע על המחזור?ומה ניתן לעשות לגביי זה. בדיקות דם שלי בסדר חוץ מקצת חוסר דם(שגם קראתי באינטרנט שזה בגלל החומצה) אנא עיזרו לי.

שלום רב ותודה על פנייתך, ראשית כל יש פתרון טבעי גם למיגרנה חריפה וללא כל תופעות לוואי בצורה של תרופה הומיאופטית. יש לה תוצאות מצויינות בהרבה מטופלים שלי והיא עובדת מהר וטוב. לנושא המחזור אני ממליץ מאוד על צמח המאקה לאיזון המחזור ההורמונלי ולשיפור האנרגיה הפיזית ושיפור מצב הרוח, כמו גם להחזרת הויטמינים והמינרלים לחיזוק שורשי השיער בצורה טבעית, תוכלי לקרוא עוד באתר www.medicalherbs.co.il שבת נהדרת.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה