ויטמינים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

06/05/2008 | 12:43 | מאת: אורטל

אני נוטלת ויטמין C וויטמין B6 קראתי מאמרים שטוענים שנטילת ויטמינים גורמת לסרטן מה דעתך?

אורטל שלום, אורטל שלום, למיטב ידיעתי אין כל סכנה בנטילת ויטמינים, אחרי הכל הויטמינים חיוניים מאוד לגוף(כשמם כן הם) - VITALITY (חיוניות). מאז ומעולם אנשים נטלו ויטמינים, לא תמיד בצורה שנוטלים אותם כיום(בכדורים), אלא בצורתם הטבעית בטבע: פירות, ירקות וזרעים. כנראה שהפרסומים הינם בעלי רקע אינטרסנטי/כלכלי ועד שלא יפורסמו מחקרים עדכניים נוספים אשר מוכיחיםלכל ספק שאכן מדובר בסכנת חיים,אני ממליץ על ויטמינים לשמירה על תפקוד תקין של כל מערכות הגוף. כמובן שהכל בגדר ההכרחי וכמו בכל דבר אחר יש להקפיד על מינונים נכונים ולא להפריז בכמויות. חג שמח ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה