ויטמין B12

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

17/02/2008 | 22:44 | מאת: דב לוי

בבדיקת דם התגלה אצלי B12 243 כאשר הגבול התחתון 211 . הנטרופט המליץ לקחת B12 כדור למציצה ושלב בו גם חומצה פולית. רופא המשפחה הקונבנציונלי התנגד ואמר שB12 עלול להזיק במקרה של חולי לב. האם לדעתכם יש אכן חשש לקחת B12 כהמלצת הנטרופת??

דב שלום, הייתי ממליץ לך במקרה זה לשאול לעצת הרופא המטפל שלך שכן הוא מכיר אותך טוב יותר משאר אנשי המקצוע הרפואיים. אין סכנה בלקיחת ויטמין B12 אולם כמו בכל דבר לא מומלץ לקחת יותר ממה שצריך ולכן שוב כדאי לשאול בעצת הרופא המטפל, שבוע טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה