שינה לא רגועה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

11/02/2008 | 13:13 | מאת: אפרת

אני אמא חד הורית, שמתעוררת כל לילה מדאגות שאין צורך לפרט אותן, האם יש משהו שיכול לעזור לי לישון כמו שצריך? תודה

אפרת שלום, כמובן שאין צורך לפרט את מצבך אך אל חשש יש פתרון לכל מצב... אני ממליץ לך על תערובת מצויינת של טיפות טבעיות המכילה את צמחי הפסיפלורה, ולריאן, מליסה והומולוס אשר ידועים מאוד בתכונותיהם המרגיעות ונוגדות חרדה וסטרס. יש לקחת 15 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים להרגעה במשך היום, ניתן גם לקחת 30 טיפות בקצת מים לפני השינה. לילה טוב ושקט.

28/08/2008 | 20:19 | מאת: לילי

לפני מס חודשים עברתי ניתוח לכריתת אברים שונים בחלל הבטן. לא יאומן אם כמה איברים חסרים אפשר לחיות. אני מרגישה טוב, פעילה אך מתקשה בשינה. ניסיתי את הכדורים מקובלים והם " מורידים אותי לקרשים " גם במינונים זעירים. הטשטוש/ריחוף עשוי להמשך יומיים. הפסקתי והעולם נראה אחרת , אבל שוב אינני ישנה .האם יש אמצעי נאטורופטי שיקל ללא תופעות הלואי המטרידות??

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה