טינטון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

09/02/2008 | 18:34 | מאת: יעל

שלום רב אבקש לדעת האם ישנה תרופה טיבעית להקלה על תופעת הטינטון. תודה יעל

יעל שלום, יש תרופנ למצב הנקרא טינטון, הייתי ממליץ לך לפנות למטפל סיני או לנטורופט שיבדוק את הנושא לעומק ויתאים טיפול טבעי, שבוע טוב ובריא.

22/03/2008 | 14:30 | מאת: יורם

האם מישהו עבר טיפול TRT או השתמש במכשיר tci נגד טינטון חזק ומוכן למסור פרטים? מה התוצאות? כמה זמן נמשך הטיפול? היכן? עלויות?

22/03/2008 | 14:31 | מאת: יורם

האם מישהו עבר טיפול TRT או השתמש במכשיר tci נגד טינטון חזק ומוכן למסור פרטים? מה התוצאות? כמה זמן נמשך הטיפול? היכן? עלויות?

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה