אומגה 3 להורדת הכולסטרול.

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

27/03/2007 | 12:36 | מאת: איתן

שלום רב. מתוך שלל המוצרים,האריזות והמבצעים שיש בשוק איזה הוא המוצר של האומגה 3 בקפסולות המתאים ביותר לעזרה בהורדת הכולסטרול? ראיתי המון בשילובים שונים ולא ידעתי מה לבקש... אני מבקש לקבל את המוצר הספציפי המתאים ביותר,(ואם זה אפשרי גם שם היצרן/החברה). תודה

שלום איתן, להורדת כולסטרול הייתי ממליץ על צמח הקאיגווה (CAIGUA), המגיע מיערות האמזונס. ניתן להשיג אותו במרבית בתי המרקחת ובתי הטבע הנבחרים כמו גם באינטרנט באתר alchymists.com לפי נסיוני עם הרבה מטופלים, הוא מוריד את הכולסטרול הרע(LDL) ואת הטריגליצרידים(שומנים) בדם ברמה של לפחות 30% תוך מספר שבועות, ובאותה המידה הוא מעלה את הכולסטרול הטוב(HDL). ניתן ומומלץ לשלב גם אומגה 3 ממקור צמחי, יש הרבה חברות אולם אני ממליץ לקחת כמוסות פשתן, שכן האומגה 3 בפשתן ממקור צמחי נספג בצורה אופטימלית בגוף ועדיף על שמן הדגים. כמובן שחשוב לשלב תזונה נכונה ודלת כולסטרול כמו גם פעילות גופנית יומית לשריפת השומנים. חג פסח שמח וכשר.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה