סטטינים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

02/01/2008 | 19:57 | מאת: אמיר

שלום רציתי לשאול אם צריכת פרבסטיטין להורדת כולסטרול אצל גברים לא מפריעה לתיפקוד מיני או משפיעה על איכות הזרע והאם תוסף Q10גם יעיל בצריכה יום יומית ? ואם כן כמה מיליגרם מומלץ ביחס לכדור פרבסטיטין 10 מיליגרם ? בתודה מראש

אמיר שלום, לא ידוע לי על תופעת לוואי בתפקוד המיני בתרופה זו ו/או על איכות הזרע. אני ממליץ על האנזים Q10 כדור אחד ליום של 30 מ"ג אמור לעשות את העבודה בהגנה על כלי הדם ובחיזוק הלב. בברכה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה