עייפות מתמדת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

23/12/2007 | 14:06 | מאת: דמיאן

שלום רב, אני סובל מעייפות מתמדת. עשיתי הרבה בדיקות דם ולא מוצאים שום סיבה שגורמת לעייפות שלי. אני עייף כל הזמן בלי שום קשר לכמות שעות השינה. אני ויכול לישון בכל שעות היום. אשמח לקבל איזשהי עזרה או הנחיה כדי לטפל בבעיה. איזה בדיקות עלי לעשות או מה יכול לעזור לי. תודה מראש. דמיאן

שלום דמיאן, לדעתי מצבך מעיד על מצב הנקרא עייפות כרונית וישנם הרבה אנשים הסובלים ממצב זה בגלל סיבות שונות ומגוונות כגון סטרס, עבודה מאומצת וחוסר ויטמינים או מינרלים החיוניים לתפקוד התקין של הגוף. הייתי ממליץ לך מאוד לנסות צמח הנקרא MACA, מאקה בעברית. צמח זה ידוע בתכונותיו הפלאיות בהחזרת האנרגיה הטבעית של הגוף כמו גם באיזון המחזור ההורמונלי. הוא מכיל ויטמינים, מינרלים וחומצות אמינו לרוב החיוניות מאוד לגוף בתפקודו. תוכל לקרוא עוד על הצמח באתר www.medicalherbs.co.il יש לקחת כדור אחד פעמיים ביום (לא בלילה כיוון שהוא מעורר) ואני מאמין שצמח זה יפתור לך את בעיית העייפות במהירות וביעילות, בהצלחה ושבת נהדרת.

15/01/2008 | 10:26 | מאת: טלי

בתשובתך לפניה בעניין עייפות מתמדת המלצת על צמח הנקרא בשם MACA - מאחר ואינני מצליחה להכנס לאתר www.medicalherbs.co.il - אודה לך אם תוכל לעדכן אותי היכן ניתן לרכוש מוצר זה, והאם יש תופעות לוואי למוצר או שכל אדם בריא יכול להשתמש בו? תודה

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה