חומצה פולית מסרטנת ???

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

11/11/2007 | 01:34 | מאת: ציפי

היי , אני צרכנית קבועה של חומצה פולית וכך עשיתי בכל ההריונות שלי . בין היתר לקחתי למניעת פגמים מולדים וגם כי ידיד המליץ עליה בחום כמורידה של רמות הומוציסטאין . לאחרונה קראתי באינטרנט שיש חשד שמקשר אותה , מזון מועשר בה , לסרטן המעי בארהב ובקנדה . מה דעתך ? ומה משרד הבריאות מתכוון לעשות ? תודה ציפי

ציפי שלום, למיטב ידיעתי כמו גם של רופאי נשים אין סכנה בלקיחת החומצה הפולית כמובן במקרה שצריך לקחת אותה ולפי הוראות הרופא, בברכה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה