סטרואידים !!!

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

28/10/2007 | 20:43 | מאת: למנהל הפורום

האם ניתן להמליץ בפורום על תוספת של סטרואידים מן הטבע .האם הם יכולים להשפיע ? תודה.

שלום רב, אני ממליץ מאוד על צמח המאקה (MACA), לאיזון המחזור ההורמונלי ולשיפור הייצור של ההורמונים ולשחרורם מהבלוטות האנדוקריניות השונות שבגוף. צמח זה מצויין לטיפול בבעיות הורמונליות שונות, הוא מכיל ויטמינים, מינרלים וחומצות אמינו שונות האחראיות על ייצור ההורמונים ועל חיזוק האנרגיה הכללית בגוף. ניתן לקרוא עוד על הצמח באתר www.medicalherbs.co.il בברכה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה