דלקות עיניים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

17/03/2007 | 17:48 | מאת: אורית פ.

לבתי בת ה-13 יש דלקת עיניים, לאחרונה התחלתי לשים לה רטיה עם מים מלוחים (מי ברז מעורבבים עם מלח ים) כתרופת סבתא, ונראה לי שיש שיפור קל, האם תרופה זו ידועה? האם היא עלולה לגרום לנזק כל שהוא?

שלום אורית ותודה על פנייתך, מי מלח היוו תמיד פתרון מהיר ויעיל להרבה מטרות כגון: גודש באף, נזלת ופצעים באף, לחיטוי ולניקוי של מערות האף וכדומה. במקרה של בתך לא הייתי ממליץ להשתמש אך ורק במי מלח כדי לרפא דלקת בעיניים, כמובן שלא יגרם לה כל נזק אבל תועלת רבה לא תבוא מתרופת סבתא כזאת. הייתי ממליץ לך בחום לקחת את בתך לרופא עיניים מוסמך שיבדוק אותה היטב ויתן לה תרופה אנטי דלקתית, שתעזור לרפא את הדלקת בצורה יעילה וטובה. ערב טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה