צמחי המאקה והאוניה דה גאטו

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

15/03/2007 | 22:32 | מאת: לימור

מאיזה גיל אפשר לקחת את התמציות הנ"ל ? האם יש מניעה להשתמש במאקה במידה ויש חשד לתסמונת טורט? ועוד שאלה בבקשה,היכן אני יכולה למצוא את התמציות הנ"ל באזור הדרום? אודה על תשובה מהירה.

שלום לימור, את צמחי המאקה והאוניה דה גאטו אני ממליץ לתת החל מגיל 5 והמינון הוא חצי מזה של מבוגר. מצמח האוניה דה גאטו יש לתת לילדים מגיל 5: 5 טיפות פעמיים ביום למניעת מחלות זיהומיות ודלקות גרון בקצת מים או מיץ. לטיפול יש לתת 5 טיפות 5 פעמים ביום. מצמח המאקה יש לתת כדור אחד ביום(כאשר ניתן לפתוח את הכמוסה ולפזר במזון או להמיס במים או מיץ), או 10 טיפות פעמים ביום בקצת מים או מיץ, לא בערב כי הצמח קצת מעורר. תסמונת טורט זוהי מחלה הנובעת כנראה מגודש בדופמין בגוף, אי לכך צמח המאקה מומלץ ביותר לטיפול במחלה, משום שהמאקה מאזנת את המחזור ההורמונולי בגוף ואין כל סכנה לתת את הצמח לילדים. נהפוך הוא הצמח מספק לילדים את הויטמינים, המינרלים וחומצות האמינו שהגוף כל כך זקוק להן, בעיקר בתקופה המודרנית שגופנו זקוק לחומרים הטבעיים יותר מתמיד. בנוסף המאקה גם משפרת את הריכוז והזיכרון ולכן מסייע ביכולות הלמידה והחשיבה של המח. את צמחי האמזונס ניתן להשיג בבתי מרקחת ובתי טבע נבחרים ברחבי הארץ, שבת נהדרת.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה