מינון לגינקו בילובה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

01/09/2007 | 11:27 | מאת: sh

שלום רב אני בן 71 ולוקח 2 כדורים ביום של גינקו בילובה האם יש הגבלה של מספר חודשים ואחר כך הפסקה או אפשר לקחת רצוף ללא הגבלה תודה מראש

שלום רב, אין הגבלה לתקופת לקיחת הגינקו בילובה אולם אני תמיד ממליץ לעשות מספר הפסקות יזומות בחודש, כלומר לקחת את הכדור שבועיים רצוף ואחר כך לעשות הפסקה של מספר ימים (3-4 ימים) ואחר כך להמשיך עם הכדור. שנה טוב ובריאה.

28/12/2007 | 20:26 | מאת: שעיה

שלום רב אני בן 71 משתמש מעל שנתיים בגינקו בילובה , זה עוזר לי במחלת האסטמה בארץ יש גינקו בילובה שבתוך הכדור יש אבקה וזה כולל 4 יצרנים שונים , לעומת הגינקו שאני קונה מארה"ב בתוך הכדור יש ג'ל כמו ריבה שחורה השאלה : מה הבדל בין הריבה לבין האבקה ומה נחשב יותר טוב ויותר יעיל . נאמר לי שהאבקה מיוצרת מהעלים ו הריבה מיוצרת מהפרי של הגינקו אשמח לקבל את חוות דעתך תודה מראש שבת שלום

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה