הורדת רמות כולסטרול בדם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

31/08/2007 | 10:23 | מאת: מיכל

שלום רב ,הייתי רוצה לדעת האם ישנו טיפול להורדת רמות כולסטרול בדם - כתחליף לתרופות (סימבקור). כמו כן- כיצד ניתן להפסיק או למתן נשירת שיער? (נשירה שמתחילה כל שנה בתקופה זו, ונמשכת כחודשיים). תודה מראש, מיכל

שלום מיכל, ראשית כל מומלץ לעשות דיאטה דלת שומנים וכולסטרול ולאכול פחות מאכלים המכילים שומנים רווים. שנית אני ממליץ מאוד על צמח הקאיגווה(CAIGUA) התורם בהורדת הכולסטרול הרע ובהעלאת הכולסטרול הטוב ובהורדת השומנים (טריגליצרידים) בדם בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי. כדאי לקחת את הצמח בכמוסות, כדור אחד פעמיים עד שלוש ביום לאחר הארוחה. אני לא נוהג להתערב בהוראות הרופא המטפל ולכן יש לקחת הצמח בשילוב עם התרופות להורדת הכולסטרול ולאחר כחודש, כאשר הרופא נוכח בעצמו לראות את השיפור הניכר במצב הכולסטרול בדם הוא ימליץ על הורדת המינון של התרופות והמשך עם צמחי המרפא. לגבי נשירת השיער הייתי ממליץ לך לפנות לדיאטנית קלינית שתתאים לך דיאטה מתאימה הכוללת ויטמינים ומינרלים החיוניים לצמחית השיער. שנה נהדרת.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה