עייפות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

21/08/2007 | 18:48 | מאת: בן 63

אני בן 63. בשנה האחרונה התחלתי ליסבול מעיפות קשה ותשישות. רופא המשפחה לא מצא דבר בכל הבדיקות שערך לי. העיפות והתשישות קורות אפילו במאמץ אלמנטרי הדרוש לתפקוד יום-יומי.לדוגמא: אחרי רבע שעה של גיהוץ אני חייב לשבת. גם בתחום הספורטיבי: לפני קצת למעלה משנה הייתי שוחה 20 בריכות היום 6 לכל היותר. אודה לך אם תוכל להשיב על שאלתי: האם קיים פתרון במסגרת הרפואה המשלימה?

שלום רב, הייתי ממליץ לך לקרוא על הצמח מאקה(MACA) באתר www.pubmed.com זהו אחד הצמחים החזקים ביותר שיש לחיזוק האנרגיה הכללית של הגוף, לשיפור הריכוז והזיכרון ולחיזוק כח הגברא. הוא מכיל ריכוז גבוה של ויטמינים ומינרלים ונותן אנרגיה למשך כל היום בלי תופעות לוואי. אני ממליץ על כדור אחד פעמיים ביום לאחר הארוחה. בברכה ויום נפלא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה