תרופה טבעית למבחן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

17/08/2007 | 13:55 | מאת: סיון

אני סטודנטית שנמצאת עכשיו בתקופה מאד חשובה בחיי, שכן עומד מולי בעוד כחודשיים מבחן מאד מאד חשוב. ברצוני לדעת אילו כדורים טבעיים עלי לקחת שכן אני מרגישה שאינני לומדת מספיק ביעלות עקב עיפות רבה וחוסר ריכוז. בהתיעצות מוקדמת נאמר לי לקחת stabilium, ובנוסף ג´ינסנג כשלושה שבועות לפני המבחן. האם אלו הכדוריים האידיאלים? האם סטודנט פורמולה איננו יותר טוב? מה ההמלצה לשילוב עם כדורים אלו מבחינת תזונה ועיסוק גופני? ברצוני להדגיש שלדעתי אפקט החרדה איננו חזק אצלי ובעיקר הערנות למשך זמן ממושך וריכוז הם המרכיבים הבעייתים. אשמח לשמוע עצה נרחבת בנושא תודה

שלום סיון ותודה על שאלתך, בנושא הזיכרון והריכוז אני תמיד ממליץ על צמח המאקה (MACA). תוכלי לקרוא עליו חומר מקצועי באתר www.pubmed.com זהו אחד הצמחים המועילים ביותר לחיזוק האנרגיה הפיזית(הוא מכיל ויטמינים, מינרלים וחומצות אמינו), האנרגיה הנפשית(הוא מרגיע) והאנרגיה המנטלית - כלומר הוא משפר את הזיכרון, הריכוז והחשיבה. כל זה מוכח על ידי מחקרים מקצועיים עדכניים. אני ממליץ לך לקחת 2 כדורים ביום, אחד בבוקר ואחד בערב לאחר הארוחה. בהצלחה ויום בריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה