פסיפולרה מורכב של חברת ויטאמד

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

16/08/2007 | 18:25 | מאת: יעל

שלום רב אני בת 30, לאחרונה יש לי נדודי שינה. יש לי תינוקת בת שנה ושלושה חודשים שאני מניקה אותה ואני בהריון בחודש הראשון. רציתי לדעת האם מותר לשתות את הסירופ "פסיפולרה מורכב" בהריון ובהנקה ואם כן מהו המינון? רשום על הקופסא כפית אחת שלוש פעמים ביום. תודה רבה

שלום יעל, בכל הקשור להריון והנקה אני תמיד בדעה אחת שצריך להתייעץ עם הרופא המטפל, שכן אין לנו די מידע בנוגע להשפעות הפסיפלורה על העובר ולכן בכל תרופה או צמח מרפא שאת רוצה ליטול, תמיד מומלץ לשאול את דעתו של הרופא המטפל. בברכה ויום בריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה