תוסף מזון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

06/08/2007 | 10:50 | מאת: דוד

שלום רב! אני תקווה שתוכל לענות לשאלתי . אימי וגם אני נוטלים ויטה-קל +d3 של דרך חיים יש לנו חוסר גבוה של זה נאמר לי באחד מבתי הטבע שתוסף זה הוא קודם כל לא טבעי וגם מכיל רק באופן חלקי בלבד את מה שהוא מבטיח וקיימים תוספי סידן טבעיים מושלמים הרבה יותר בצורת אבקה שעולים משהו בסביבות 130 שקלים מה האמת כאן? תודה מראש

דויד שלום ותודה על פנייתך, לגבי מה שנאמר לך זה נכון ואני ממליץ לקחת סידן וויטמינים בצורתם הטבעית בלבד ולא הסינטטית, שכן בצורה זו הם נספגים טוב הרבה יותר בגוף. לגבי הסידן והויטמין D3 ישנם מספר מוצרים בשוק המכילים אותם אולם הם שונים בטיבם ובאיכותם. אני הייתי ממליץ לך על סידן ממקור טבעי בלבד בצורה של כדורים או בצורה נוזלית אשר אינם מכילים סידן קרבונאט הגורם לעצירות ולכאבי בטן. אחד המוצרים הוא משקה קלמגדי של חב' NSP והוא מכיל סידן טבעי, מגנזיום, אבץ וויטמין D אשר כולם נחוצים לספיגה אופטימלית של הסידן בגוף. בברכה ויום בריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה