אקנה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

02/08/2007 | 19:39 | מאת: ארז

שלום רב, שמי ארז בן 24, סובל מאקנה מאז היותי נער בשיא התבגרותו, ולצערי גם היום. רופאת העור שלי, כמו כל רופא עור "טוב" , ניסתה לדחוף לי שוב כדורים (בעבר השתמשתי למשך חודש וחצי ברואקוטן - והפסקתי כי הרגשתי ממנו לא טוב). אני נוטל היום דוסטינקס להורדת רמת הפרולקטין בדם. מצב הפנים שלי מבחינת אקנה הוא לא מהגרועים בכלל. אני מנקה ושם תכשירים טבעיים בלבד, ולא משתמש יותר בתרופות על בסיס הרפואה הקונבנציונאלית. אני מעוניין לקבל שם של תרופה טבעית וגם חומר טבעי לטיפול באקנה (אני זוכר שהומאופת אמר באיזה פורום שיש אפשרות להכין איזה תרופה שמתאימה לבעיות אלו. אני אדם מאוד לחוץ ביום יום. ובנוסף, אני הורדתי 30 ק"ג ממשקלי - כך שקשר לאוכל אין בשלב זה כי אני בפיקוח של דיאטנית של קופ"ח. אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה

שלום ארז, תודה על פנייתך. הייתי ממליץ לך לפנות לנטורופט או הומיאופט המתמחה בבעיות עור כיוון שלטיפול הטבעי יש תוצאות מצויינות. כמו כן הייתי ממליץ לך להשתמש בסבון טבעי המכיל את צמח הקלנדולה אשר מצויין לחיטוי ולחידוש תאי העור בצורה טבעית ולא מייבשת. בברכה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה