אבץ

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

02/08/2007 | 12:51 | מאת: גלי

שלום, רופאת עור המליצה לי לקחת אבץ בבליעה, נתנה לי מרשם לכדורי אבץ 50 מ"ג. מאחר והכדורים עשו לי אי נוחות קניתי אבץ בחנות טבע מאחת החברות הגדולות והמובילות בשוק העולמי לתוספי מזון וויטמינים, כדורים של אבץ 50 מ"ג. 10 ד"ק לאחר נטילתם יש לי בחילה נוראית ורצון להקיא לכמה דקות. תופעה שאינני רגילה בה ולאחר יומיים הפסקתי. ברצוני לציין עוד 2 דברים: אני סובלת מעודף חומציות בקיבה ורמת האבץ לא נבדקת בבדיקות דם לאחרונה. האם להתעקש לנסות לבלוע אבץ או להשלים בתזונה?

שלום גלי, לא ידוע לי איזה סוג של אבץ את לוקחת כיוון שישנם מספר תרכובות של אבץ (גלוקונט, אספרטט ולקטאט) למכירה בצורה טבעית. אם את אומרת שהסוג שאת לוקחת גורם לך לבחילה, בייתי ממליץ לך לנסות אבץ ממקור טבעי של חברה אחרת כדוגמת נטורל טאצ', אלטמן וכדומה שכן ישנם סוגים שונים של אבץ ואני ממליץ על כדור המכיל את 3 הסוגים ונספג מצויין של חברת נטורל טאצ'. בברכה ויום בריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה